PAYPAL

PayPal gör det möjligt att betala säljaren på ett tryggare sätt. PayPal är integrerat med Tradera och istället för kontonummer så anger du endast säljarens e-postadress. Du behöver aldrig lämna ut känslig personlig information till dina affärspartners.

Om du betalar med PayPal kan du göra en ansökan till PayPal om pengarna tillbaka vid utebliven leverans, eller om du får en vara som avviker från beskrivningen av produkten som ges till dig vid köptillfället.
Läs mer om PayPal

Avgifter

  • Det är gratis att öppna ett PayPal-konto
  • I de allra flesta fall är det gratis att betala med PayPal för transaktioner med samma nationalitet och i samma valuta. Avgifter tillkommer för internationella transaktioner
  • Ingen transaktionsavgift för dig som privatsäljare på Tradera

Kontakt

 

KLARNA

Faktura

Klassikern bland enkla och trygga betalningar. När du handlar på faktura med Klarna får du alltid hem dina varor innan du betalar. Du betalar aldrig för något som är fel eller inte dyker upp. Det är enkelt, riskfritt och praktiskt. Dessutom betalar du hela beloppet direkt, så att det är ur världen.

Vill du delbetala din faktura? Det är enkelt. Det enda du behöver göra är att betala in ett lägre belopp än fakturans summa, så flyttar vi dig automatiskt till flexibel betalning. Ganska smidigt.

KONTO - BETALA I DIN EGEN TAKT

Det är inte många som har samma utgifter varje månad. Därför kan det vara skönt att bestämma själv hur mycket du vill betala in. Ibland så lite som möjligt och ibland en större summa. Kanske rent av alltihop.