DanTracker Safety Guard GPS
DanTracker Safety Guard GPS
DanTracker Safety Guard GPS
DanTracker Safety Guard GPS
DanTracker Safety Guard GPS
DanTracker Safety Guard GPS

DanTracker Safety Guard GPS

DanTracker Safety Guard GPS spårsändare. Bevaka stöldbegärliga objekt med denna GPS-tracker. Inbyggd eller extern antenn eller inbyggd antenn och magnetfäste. VÄLJ HÄR!

Antenn

Antalst

Artikelnummer

D01001-I

Lagerstatus

1-2 dagar

2 445,00 kr

OBS! Alla priser är inkl. moms

Beskrivning

DanTracker Safety Guard GPS

 

 PRODUKTEGENSKAPER

• Unik design

• Enkel att installera

• Ingen externs strömmatning

• Upp till 10 års standby med det inbyggda batteriet

• Vatten och stötsäker

• Inbyggt SIM-kort

• Gratis mobilapp

 

UNIK DESIGN

DanTracker Security Guard GPS är avlång, platt och rund, med en yttre diameter på 25,3 mm, en längd på 202 mm och vikt 136 gram. 

ENKEL ATT INSTALLERA

Allt du behöver göra är att lägga den stavformade spårsändaren någonstans där den inte omsluts av kolfiber eller metall. Det kan exempelvis vara i eller under hatthyllan, i handskfacket, stolsfickan, bakom grillen, bakom stötfångaren (om den är av plast) eller annan plats som inte skärmar av satellitsignalerna. Ingen strömmatning behövs.

UPP TILL 10 ÅRS STANDBY

Det inbyggda litiumbatteriet är mycket kraftfullt och har extremt låg självurladdning. DanTracker Security Guard GPS aktiveras av rörelse. När den legat still i 5 minuter, skickas en signal via GSM-nätet med GPS-positionen. Genom utnyttjande en mycket strömsnål elektronik, slås inte övrig elektronik på förrän den behövs för att lokalisera enheten. DanTracker Safety Guard GPS är en engångsprodukt utan möjlighet för byte av batteri. Den är optimerad så, att den först skickar sin position, när den har legat stilla i 5 min. Med en stand-by tid på upp till 10 år och 14.000 GPS track, kommer den i regel överleva objektet som ska bevakas.

ENKEL ATT SÄTTA UPP

Logga in på DanTrackers hemsida och skapa ett abonnemang. När abonnemanget har upprättats skakas SG i 5 sekunder, varefter den kopplar upp automatiskt om ett abonnemang har tecknats.

ARBETSTEMPERATUR OCH OMGIVNING

DanTracker Security Guard GPS fungerar inom temperaturintervallet -55 till +85 C. Den är helkapslad och tål vatten och är stötsäker 

INBYGGT SIM-KORT 

DanTracker Security Guard GPS har inbyggd  s k Embedded SIM Chip, med World Wide GSM telesupport. Så om GSM-täckning finns, kommer den skicka sin position. 

GRATIS APP OCH PORTAL

Du kan följa trackerns placering via en APP i din mobiltelefon eller PORTAL på din dator. Du ser direkt på en karta eller satellitbild (Google Maps) var spårsändaren befinner sig.

ABONNEMANG

Alla spårsändare behöver ett abonnemang för att fungera då kommunikationen från spårsändaren sker via GSM-nätet och operatörerna tar betalt för den trafiken. Det finns spårsändare där man själv sätter in ett SIM-kort, ofta av kontanttyp, och där får man själv bevaka saldot och dessutom tillkommer roamingavgifter om spårsändaren exempelvis används utomlands. I Safety GPS Tracker finns SIM-kortet inbyggt och priserna nedan är totalkostnaden, dvs inga andra kostnader kan tillkomma. Använder man ett eget SIM-kort är man bunden till en operatörs nät, medan Dantracker Safety GPS Tracker fungerar i alla operatörers nät. Abonnmanget är väldigt flexibelt och man kan ha abonnemang kortare perioder om behovet är säsongsbetonat. Med Safety GPS Tracker är det ingen risk att du står utan abonnemang när stölden väl sker.

 

Abonnnemanget är skilt från hårdvaran som köps separat. Genom att gå in på Dantracker.com tecknar du själv den abonnemangsform som passar dina behov bäst.

 

Period (mån) Pris inkl. moms Summa inkl. moms
     
1 60 60
6 57 342
12 54 648
24 51 1224
36 48 1728
60 40 2400
 
Kontrollcentral (Kommande och valfritt)
     
Period Pris Summa
1 80 80
6 75 450
12 70 840
24 65 1560
36 60 2160
60 50 3000
     
Dantracker APP Engångskostnad SEK  Log / Geofence
     
Dantracker Pro iOS 119  Ja / Ja
Dantracker Pro Android 119  Ja / Ja
Dantracker Lite iOS 0  Endast senaste position / Nej
Dantracker Lite Android 0  Endast senaste position /Nej
Dantracker Web-APP 0  Endast senaste position / Ja

Tracker for life

När abonnemang tecknas kan man välja till Tracker for Life som är en valfri tilläggstjänst. Tracker for Life kan liknas av en försäkring vilket innebär att när batteriet tar slut eller om spårsändaren skulle gå i sönder efter garantitiden så får man en ny spårsändare utan kostnad. Där finns några förbehåll när det gäller användning av spårsändaren i Live Mode, då detta läge drar mer batteri. Mer om detta finns att hitta på http://www.dantracker.com/en/products/tracker-for-life-en Tracker for life